Balkan Transfer: Iznajmljivanje autobusa sa vozačem i bez vozača (najam autobusa)

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem i bez vozača

Balkan Transfer d.o.o. lider je na tržištu vanlinijskog prevoza u BiH. Hiljade klijenata koriste usluge Balkan Transfer d.o.o. svakog mjeseca jer su prepoznali visok nivo profesionalnosti i kvaliteta usluge. BT je fokusiran da svaki pojedinačni ugovoreni transfer izvrši na siguran i pouzdan način.

BT osim malih i kombi vozila posjeduje autobuse i minibuse koje iznajmljuje za jednodnevne i višednevne transfere u BiH i regiji, sa vozačem ili bez vozača. Ukoliko vam je potreban autobus ili minibus, popunite kratku formu ispod i dobit ćete ponudu.

Karakteristika Balkan Transfera je nova flota, tako da je najstarije vozilo koje posjedujemo 2016. godište. Takvom flotom ne može se pohvaliti puno kompanija u sektoru prevoza u BiH.

Standard usluge

BT je fokusiran na kvalitet usluge. Ako želite vožnju u udobnom vozilu koje je redovno servisirano, ima dobre gume i ne vozi ga umoran vozač, onda ste na pravom mjestu. Naše procedure kontrole kvaliteta obezbjeđuju nam kvalitet svakog pojedinačnog transfera.

Balkan Transfer d.o.o. uslugu obavlja u skladu sa zakonima, te za istu izdaje račun. Naši vozači pobrinut će se za siguran i ugodan transfer do vašeg odredišta. BT garantuje za kvalitet svoje usluge, što uključuje garantiran polazak na vrijeme, te poštivanje saobraćajnih pravila i internih procedura kompanije.

Za dodatne informacije možete nazvati naš centar za podršku na 061 240 230. Najbrži put do ponude je da popunite formu ispod. Odgovorit ćemo u najkraćem roku.


Napravite upit i očekujte ponudu brzo (BT šalje 92% svojih ponuda u roku od sat vremena):

Naprimjer: 25 studenata; ili 40 učenika; ili 120 uposlenika kompanije.
Naprimjer: 27. juli; ili 27. i 28. juli; ili 12. august do 16. august.
Naprimjer: "Sarajevo - Zagreb - Split - Dubrovnik - Sarajevo"; ili "lokalno po Sarajevu"; ili "Sarajevo - Beograd"; ili "Sarajevo - Beograd - Sarajevo i lokalno po Beogradu".