O nama | Balkan Transfer – Tuzla Airport - Sarajevo – Safe and Reliable

O nama

Balkan Transfer

Nakon 8 godina iskustva u turizmu, osnovali smo Balkan Transfer kao odgovor na sve veći broj zahtjeva koje dobijamo za pouzdan prevoz posljednjih godina. Korištenje javnog prevoza može biti izazovno jer on često nije dobro uvezan, pogotovo u neobičajenim terminima. Privatni transferi koji su ponuđeni na tržištu su najčešće nepouzdani jer ih nude pojedinci koji ne ispunjavaju zakonske uslove.

Balkan Transfer nudi rješenje za ovaj problem. Mi nudimo pouzdan i siguran prevoz od grada do grada, od grada do aerodroma, i od aerodroma do grada. Potpuno smo fokusirani na zadovoljstvo putnika, te njegovu sigurnost: vozila su nova, vozači su iskusni i imamo cijeli niz sigurnosnih procedura. Imamo centar za podršku koji vam je uvijek dostupan, od prvog upita, do finalne destinacije, pa i nakon toga. Naša kompanija je registrovana za ove usluge, i naši vozači ispunjavaju zakonske uslove.

Osim što mi radimo sve što je u našoj moći da ispunimo očekivanja, također i od vas tražimo kooperativnost, posebno ako dijelite vožnju s drugima. Odgovornost da stignemo na destinaciju sigurno i na vrijeme je prevashodno naša, ali prihvatanjem i poštovanjem naših uslova i pravila pomažete nam da održimo visok nivo udobnosti za vas i druge putnike.

Pročitajte više:

Sigurnost i kvalitet

Pravila i uslovi