Prevoz Aerodrom Tuzla – Sarajevo | Detalji | Balkan Transfer | Aerodromi Tuzla i Banja Luka – Sarajevo | Sigurno i Pouzdano

Kombi

+

Ovaj transfer povezuje Aerodrom Tuzla sa Sarajevom. Transfer će vas odvesti do/od vaše adrese u Sarajevu do/od aerodroma Tuzla. Transfer traje oko 2 i po sata i uključuje pauzu od 10 minuta.

Ovaj transfer je prilagođen letovima. Ukoliko vaš let slijeće neposredno prije vremena transfera, ne brinite – vozač će vas čekati dok ne završite sa pasoškom i carinskom kontrolom, ali i u slučaju kašnjenja vašeg aviona do dva sata. Ukoliko avion kasni preko dva sata, kontaktirajte naš call centar da vam pokušamo obezbijediti prevoz. Nijedan putnik/ca Balkan Transfera nikada nije zakasnio na let, ili ostavljen bez usluge.

Balkan Transfer d.o.o. prevoz obavlja novim kombi vozilima marke Opel Vivaro (najstarije vozilo je 2016. godište). Vozila su redovno servisirana u ovlaštenom servisu. Koristimo visokokvalitetne Michelin ili Goodyear gume i u ljetnoj, i u zimskoj sezoni. Vozila su klimatizirana i imaju svu potrebnu dodatnu i sigurnosnu opremu. Djecu vozimo isključivo na zasebnim sjedištima, i obezbjeđujemo nove i funkcionalne dječije sjedalice, zavisno od uzrasta. Vozila se čiste između svakog transfera, tako da putnici uvijek ulaze u čisto vozilo.